Přihlásit
Základní informace | Služby | Hardware a teorie | Návody | Fotogalerie | Mapa | Odkazy & download | Fórum | Dlužníci | Monitor sítě |
Vyhledat
Vyhledat
Změna fóra | Přehled témat | Nový příspěvek | Zobrazit jednotlivě

chvalšiny net 638,,
Autor: Michal Šleis
Datum: 01.08.2006, 00:58:32

ahoj chtěl bych jen říci že tento měsíc milanovi nezaplatim protože sem se na internet dostal nejvíc třikrát a když už se na něj dostanu tak mi běží jako lite a to mam !classik! cituji milanovo slova před čtyřmi měsíci:když bude pršet tak internet nepude!e-mail který sem dostal zhruba před týdnem(přesně nevim nešel internet):protože jsou extrémní vedra počítejte z častými výpadky nebo jak to tam bylo už pořádně nevim protože se nedostanu ani na e-mail! No vybere si člověk tady? když prší tak nic když je vedro tak nic!!! takže nám pujde až nebude pršet a nebude vedro! a to je kdy?? to si mam počkat na jaro nebo co?! Koukejte stim něco dělat už to slibujete tři měsíce !!!!!! myslim že internet od telecomu stojí více peněz ale asi se vyplatí!!!! no jo myslim že to co máte napsáno pod chvalšiny net na vás sedí !!AMATEUR!!WIRELESS NETWORK...... A tento problém s internetem nemam jen já ale více lidí!!! jo jen tak mimochodem my sme připojený na ap3 jestli teda ještě víte že existuje!!!! S pozdravem už měsíc nasraný Michal Šleis


SPONZOROVANÉ ODKAZY / ADVERTISING

Re: chvalšiny net 639,0,0
Autor: dudy
Datum: 01.08.2006, 11:45:03

tak si jdi k telecomu vzdyt te nikdo nenuti a to AMATEUR!!WIRELESS NETWORK je spravne...po praci ve volnem case pro jine lidi takze co se tady certis kazdej je nastvanej ze to nechodi jak by melo ale kazdej chape (aspon vetsina) ze proste milan neda vypoved a nebude se starat o net -jinak ty si necetl co je na uvodni strance chv.net?-I přes veškeré úsilí a snahu, není v našich silách poskytování jakýchkoliv garancí nebo záruk. Toto prosím mějte vždy na vědomí.


Re: chvalšiny net 640,0,0
Autor: Kuba Litvan
Datum: 01.08.2006, 13:01:44

Míšos tak si skus jít k telecomu !!! Když myslíš že si nějak pomůžeš !Já osobně si myslím že máš výhodnější chvalšiny net ! Sice tedka nejde ! Ale až to Milan rozchodí tak budeš litovat že máš Telecom.

Ale zase na druhou stranu je pravda že se tadyk vyhazujou peníze z okna !
Takže bych udělal až internet zase pujde ! Že by ti dotiční uživatelé nemuseli třeba měsíc platit !

Pozdraf pánbůh


Re: chvalšiny net 643,0,0
Autor: Kuba P.
Datum: 03.08.2006, 11:55:37

Milí Míšo,
TY SI ALE DEBIL. Mě šel nec celej měsíc net výborně nepřipojil sem se jen jednou. Takže myslim že AP3 problémy nemá. To máš jenom ty. Ale to neni Milanovo starost nastavit ti anténu a síť pokaždý co se v tom hrabeš.
¨ Zdar Kuba.


Re: chvalšiny net 641,0,0
Autor: Čížek Milan
Datum: 01.08.2006, 17:47:09

Ahoj,
takže za

1) ruším tímto Tvůj přístup k veškerým Internetovým službám. Vzhledem k tomu, že výpověď služby nebyla řádně oznámena předem (Obecné podmínky WLAN, bod č.10), řadíš se tímto na seznam dlužníků. Případná žádost o obnovení služby - až po uhrazení tohoto dluhu (+50Kč reaktivace). V případě, že dlužná částka nebude uhrazena si uvědom jednu věc. O tyto peníze nepřijde nikdo a vlastně všichni (společné sdílení nákladů). Byť to není třeba vidět, každý z uživatelů sítě tak za tebe zaplatí cca 6Kč (bude odečteno z rezerv určených na údržbu/rozvoj). Mně osobně to nevadí.

2) je vidět, že informace moc číst neumíš. Kdybys je totiž četl pořádně, věděl bys, že problémy s vysokými teplotami se týkaly pouze AP2 s minimálním dopadem na zbytek sítě (mimochodem šlo o ojedinělou událost - výpadky v řádu cca 5% za daný měsíc).

3) pár statistických informací, každý nechť posoudí (kompletní údaje za 07/2006):
Dostupnost AP3 za 07/2006: 100.00% (bráno z uptime a funkčnosti rozhraní hostap)
Kvalita páteřního spoje IGW-AP3: 95.04% (metodika - měření vzájemné dostupnosti sérií ICMP requestů o velikosti 1kB).

4) úroveň signálu tvého spoje je v průměru -83dB (SNR 16), osobně se vůbec nedivím, že ti to nefunguje. A co teprve za jakéhokoli deště/mlhy - SNR<19 je už problematický spoj, ověřeno praxí. Toto je ale jen a jen Tvůj problém a neschopnost. Nasraný si klidně buď, ale sám na sebe.

5) na AP3 za poslední měsíc nebyly hlášeny žádné problémy.

6) ano, jde o amatérskou síť. Kdo tě nutí ji využívat?

7) stále dlužíš 600,- Kč za PCI Wireless kartu, tímto tě opakovaně žádám o navrácení nebo zaplacení (je to už skoro měsíc, nepřijde ti to tak trochu trapné?).

Více se k tomu vyjadřovat nebudu - ztráta času.

Milan


Re: chvalšiny net 644,0,0
Autor: kabl
Datum: 04.08.2006, 19:02:57

každej normální člověk ví že český telekom je zloděj jestli chceš tak se k němu připoj!!!! až budeš platit místo cca 1200kč měsíčně 120 000 kč měsíčně tak se budeš moc rád vracet!! se koukej na zprávy na nově v 19:30 (kdyby někdo nevěděl!!!) mě to vadit nebude když bude platit o nákých 90 000 kč měsíčně já to platit nebudu.a intas nejšel na ap1 pouze cca 2x měsíčně tak se pls uklidni!!!
s pozdravem kábl


Re: chvalšiny net 645,0,0
Autor: VlastaB
Datum: 05.08.2006, 09:22:18

No jo, je to tak.. vypadky byly a budou, ale ne v takovy mire jak uvadis. Je to, jak uz bylo zminovano jen tvuj problem. Co si ja pamatuju a vim tak jsi mi nikdy nerekl zajdi mi to prosim postelovat, nebo neco podobneho smyslu, vzdycky sis to ladil sam. Kdybys nekdy nekomu z nas dal vedet myslim ze by jsme si tu chvilku ti to nastavit udelali. Nejsi tak daleko od AP aby to neslo rozhodne lip. Za tem cas co si s tim hrajes a nadavas, jsi si uz mohl treba prekroutit kabel zbytecnou manipulaci a to se ti taky ukaze na kvalite spojeni. Ja ted snad budu mit uz vice casu, dal jsem vypoved a tak se nekdy ozvi jestli to budes chtit napravit. Ale kdyz k te veci budes mit nadale takovy "skvely" pristup jak pises tak se ti na to kazdej vy.... .

Zdravim Bart_ICQ






TOPlist